avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... facultatea terminata > mai multi bani?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

facultatea terminata > mai multi bani?

salutare,
lucrez la o companie destul de maricica cu ~500 angajati, peste 35 de sedii.. adica ma rog, o companie medie.
eu sunt angajat cu studii medi, cel putin asa scrie in fisa postului si ieri am luat licenta, am terminat facultatea de matematica informatica.
ar trebui sa mi se mareasca salariul in mod automat sau chestia asta functioneaza doar la stat sau n-are treaba deloc facultatea cu munca? :)
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bia99 , utilizator 16:43, 30 Iunie 2009
Depinde de functia pe care o ocupati. Daca necesita studii superioare, atunci veti primi indicele de ierahizare corespunzator.
depinde si de politica firmei sau e lege?
Daca ne spuneti si ce functie ocupati ....o sa primiti un raspuns exact.
Discutati cu conducerea firmei si daca specializarea dvs. este pe profilul postului ocupat aveti sanse mari sa se mareasca salariul.
Daca in fisa postului este specificat "studii medii" inseamna ca cerinta postului pe care-l ocupati este de studii medii.
Daca ati absolvit o facultate in acelasi domeniu de activitate , angajatorul va poate promova in alta functie cu studii superioare , daca are post vacant de aceasta natura, sau daca doreste transformarea celui pe care-l ocupati in prezent . Atentie, insa , angajatorul nu are nici o obligatie .

Alte discuții în legătură

Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Angajatorul este obligat sa imi mareasca salariu? Claudia53 Claudia53 Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Lucrez in cadrul unui complex care apartine de stat din timpul facultatii iar intre timp am ... (vezi toată discuția)
Refuz marire salariu de la 1 ian. 2009 Medu Medu Buna ziua! Am lucrat la o societate care m-a platit pentru studii superioare pana la 1 ian. 2009 cand a refuzat sa-mi mareasca salariul la 1200 lei.Pe fisa ... (vezi toată discuția)