avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate ronin33dan

Activitate ronin33dan

Revin cu ce am spus si ce am relatat la pagina 1, ad-literam: nu se desface contractul disciplinar, pur si simplu se renunta la postul respectiv, al meu si al unui coleg care si el a primit aceiasi decizie ca si mine in aceiasi formula si in aceeasi zi.
Problema este ca acest administrator a mai taiat bonurile pe 3 luni drept pedeapsa, a mai taiat si din salarii fara o informare, e un Hagi Tudose cand vine vorba de bani. :(( Frica mea este ca atunci cand va fi nevoit sa ne dea banii sa nu faca vreo glumita cu banii si cu bonurile cum a facut si la altii.Majoritatea s-au lasat la mana lor si au luat cati bani au primit numai sa scape de el mai repede!!!
Ca si numar de zile calendaristice preavizul are 20, acum sunt nevoie de 20 calendaristice sau lucratoare?
Va rog sa-mi scuzati stupizenia in domeniu , dar este prima data cand ma lovesc de asemenea lucruri. #-o
Va multumesc din suflet Dl.Tudor Valeriu.Sper sa fie cum spuneti dvs.Am uitat sa mentionez , nu stiu daca chiar conteaza ca sunt la aceasta de un an si vreo 3 luni.
Mii de multumiri !!!
Revin si mentionez ca nu a fos cazul unei desfaceri de contract pe motiv de indisciplina.Am redactat mai sus ad-literam instiintarea care am primito ieri.
Ieri am primit preaviz de 15 zile , care suna cam asa: "Avand in vedere dificultatile economice existente, unitatea noastra se afla in reorganizare,asfel va instiintam ca postul dvs s-a restrucrurat, prin urmare va aducem la cunostinta ca va aflat in preaviz in perioada de 05.10.2009 - 24.10.2009".
Am redactat ad-literam ceea ce a scris in preaviz.Rugamintile care le am acum la dvs. cei care au trecut prin asa ceva sau stiu ce trebuie facut sa ma ajute !!!!! #-o
1.Nu stiu nici macar ce drepturi banesti trebuie sa primesc(nu am lut concediu pe anul asta decat 5 zile)
2.Bonurile pe luna anterioara (septembrie) le mai primesc???
3.Cate ore trebuie sa merg la munca conform CIM, mentionez ca nu exista un contract de munca special.
4.Ma pot inscrie la somaj cu hartia care mi-a dato??

Va rog mult sa ma ajutati si va multumesc anticipat !!!