avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Activitate NUTA RONEO

Activitate NUTA RONEO

DECLARATIE Subsematul NUTA ROMEO CONSTANTIN nascut la data de 18-01-1981 in Loc. SLATINA Jud. OLT cu domiciliul in sat Ursoaia Com. Icoana Jud. Olt posesor al carti de identitate seria OT nr.186727 CNP 1810519284653 eliberata de Pol. Mun Slatina tin sa va aduc la cunostinta urmatoarele., . In data de 24-10-2008 ma aflam pe teritoriul SPANIEI orasul Vinaros, CASTELLON, impreuna cu, cumnatul meu si fratele acestuia unde am fost opriti de Politia Secreta cerandune actele la control pe care le-am dat,dupa ce le-au verificat ne-au cerut gentutele pe care am refuzat sa le dam ,,avand toate actele si bani, iar cei trei politisti nu prea aratau a oameni legi,, cerand sa vina o patrula de politie. La refuzul nostru acestia ne-au amenintat cu pistolul ,,Vedeti asta e un pistol vreti sa va trag un Glont in cap,vreti sa muriti,,. A aparut si o masina de politie unde am fost urcati si dusi la sectia de politie unde am fost retinuti cateva ore verificandune toate actele,cartile de credit, bonuri, tot ce aveam asupra noastra.Au venit cu actele si au zis ,,Doi pleaca acasa iar unul ramane arestat,, noi am zambit crezand ca este o gluma dar era adevarat unul a ramas arestat adica eu.Mi s-au adus acuzatiile ,POSESIE DE ACTE FALSE SI FALSIFICARE DE ACTE, Actele false fiind doua carti de identitate a mea si a sotiei si permisul meu de conducere, toate fiind eliberate de Pol. Mun. SLATINA. Am fost dus in carcera ,fotagrafiat, amprentat . Seara cand a venit avocatul mi-a fost inapoiat permisul de conducere ne mai fiind fals doar presupuneau ca este fals dart nu mai este fals.IN PREZENTA AVOCATULUI AM FOST INTREBAT DACA DORESC SA-MI ANUNT FAMILIA am zis DA dar nu afost anuntata, AM FOST INTREBAT DACA DORESC SA-MI ANUNT CONSULATUL, am zis DA dar mi s-a zis ca acest lucru nu se poate ANUNTAREA FAMILIEI SI A CONSULATUI PROBABIL CA SUNT DREPTURI NU''' A doua zi am fost dus la judecatorie ca cel mai mare infractor incatusat si bine pazit. Am fost acuzat de ,POSESIE DE ACTE FALSE SI PRESUPUSA MEA PARTICIPARE LA FALSIFICAREA LOR, eliberat PROVIZIONAL fiind obligatca in zilelle de 01 si 15 ale fiecarei luni sa merg la semnat la orice judecatorie de pe teritoriul SPANIEI .Pentru o greseala a Politiei Romane sau Spaniole am devenit un infractor fara voie si mi-am pierdut demnitatea, integritatea, libertatea si familia NUTA ROMEO CONSTANTIN 04-10-2009 astept raspunsul Dumneavoastra la adresa LEOPOLDO QUEROL,nr.73T, piso 1B,Vinaos cod postal 12500 tel.607312359 mail. romeo.nuta@yahoo.es