Buna seara,
Am si eu o mare problema si o sa incerc sa va explic pe cat de scurt posibil cazul meu in speranta ca ma puteti indruma in mod corect,am absolvit facultatea de inginerie economica din brasov,insa din pacate am cazut in patima jocurilorde noroc atat de tare incat am ajuns sa ma imprumut,si din pacate nu am reusit sa restitui banii ,si am fost dat in judecata pt inselaciune,am ajuns atat de rau incat am ajuns pe strada cateva luni ,de vreo doua sapt mi am gasit un loc de munca si as dori sa restitui acest imprumut,insa deja am avut cateva termene de judecata la care nu m am prezentat de frica deoarece am fost deja si batut pt aceste datorii,am si depus plangere la politie insa nu m a ajutat acolo nimeni,nr dosarului meu este 12940/197/2015 inregistrat la judecatoria brasov,intrebarea mea ar fii daca puteti sa verificati un pic pe net ca apare ,stadiul acest proces,urmatoarea infatisare este pe 25noiembrie,cate sanse am sa ma condamne la aceasta infatisare,sau daca as mai putea cumva sa aman judecata,sincer mi e foarte frica ca o sa petrec sarbatoriile la inchisoare,stiu ca exista solutia sa ma impac cu pers vatamata insa acesta nici nu vrea sa auda de acest lucru pana nu restitui banii,daca ati putea sa ma indrumati va rog din suflet sunt disperat,eventual as putea sa va mai dau si alte detalii care arvputea fi importante daca imi dati un nr de tel,
Multumesc,
Reply, Reply
> As vrea sa va povestesc o intamplare petrecuta in cursul zilei de 4octombrie in judetul Brasov la un meci disputat in liga a V-a,si poate puteti sa ma ajutati cu sfaturi,eventual publicarea acestui articol pe site.
> Asadar s-a intamplat in timp ce ma deplasam cu niste prieteni spre casa dupa terminarea meciului de liga a V-a,am vazut ca vine o masina de politie urmata de o masina a jandarmeriei,si vad ca brusc masina de politie se opreste si coboara din ea"turbat" un domn politist(despre care pot sa spun numai ca da un exemplu "exceptional" localniciilor din comuna respectiva,in fine revenind vad ca sare turbat,injurandu-l de mama si nu mai stiu de ce un baiat de aprox 25ani si tragea abuziv de el(dupa aceea am aflat ca i-ar fii strigat ceva dupa el persoana respectiva) ,dar ceea ce nu mi s-a parut normal este faptul ca l-a injurat acel politist(care trebuia sa dea un exemplu in astfel de cazuri,deoarece consider ca legea spune ca la injurii nu trebuie sa raspunzi cu aceasi moneda) si in afara de el a tras de el abuziv.Eu din solidaritate am inceput sa-i zic sa-mi dea cineva ceva de filmat,deoarece eram pe domeniu public si aveam acest
> drept,dar surpriza a intervenit jandarmeria care m-a luat si pe mine evident cu o violenta cu mult peste masura pur si simplu m-au aruncat in masina jandarmeriei,dar chinul tocmai acuma a inceput,deoarece nu numai ca ne-au injurat in masina dar vreo 2-3dintre ei care aveau o statura impresionanta au inceput sa dea in noi cu cotul in gat si unde apucau si sa ne injure si sa-si bata joc de noi(de genu ce e copile de ce tremuri,si nu mai zic ca ne-au injurat ce din bun simt nu vreau sa reproduc).Asadar pana am ajuns in sectia de politie a fost o teroare.Cand am ajuns inauntru,am aflat cu stupoare ca am fost luat deoarece am adus injurii asupra arbitriilor si a jandarmeriei pe terenul de fotbal(si vreau sa fiu sincer intr-adevar cand am ajuns o singura data inainte de meci am strigat o singura data celebrul"cea mai proasta meserie este la jandarmerie",dar atat,in rest am strigat "becali pleaca din ghencea" si atat,va spun foarte serios.In fine nu stiu de
ce
> nu am fost luat imediat daca au auzit acel abuz impotriva jandarmerie inainte de meci.Intr-adevar poate am gresit si eu(daca acea fraza "cea mai...." este o injurie deoarece am strigat chiar daca o singura data.Mi-au si dat o amenda contraventionala in valoare de 200lei,asadar am gresit ,platesc.Dar nu cred ca e normal ca acei oameni ai legii sa dea in mine sa ma injure,deoarece nu m-am impotrivit cand m-au luat,chiar daca sunt nevinovat.Din pacate nu am banii necesari,sa fac o reclamatie si sa ajung in instanta,dar m-am simtit si ma simt in continuare umilit,numai pentru faptul ca mi-a iesit aceea fraza din gura ,si ei m-au luat l 150minute dupa fapta petrecuta,si nu numai ca m-au injurat si si-au batut joc de mine,dar m-au si lovit.
> Nu stiu daca m-ati putea ajuta cu afisarea acestui mail pe site dar macar cu un sfat bun,deoarece cred ca si noi suporterii suntem umiliti de toata lumea de jurnalisti,jandarmi,patroni care ne fac drogati,huligani etc.,chiar daca nu toti apartinem acestei categorii.As dori o parere in legatura cu cele intamplate mai sus.Si ce risc in cazul in care nu imi platesc amenda?
> Cu respect,