avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Jocuri de noroc/inselaciune- cum pot obtine o amanare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Jocuri de noroc/inselaciune- cum pot obtine o amanare?

Buna seara,
Am si eu o mare problema si o sa incerc sa va explic pe cat de scurt posibil cazul meu in speranta ca ma puteti indruma in mod corect,am absolvit facultatea de inginerie economica din brasov,insa din pacate am cazut in patima jocurilorde noroc atat de tare incat am ajuns sa ma imprumut,si din pacate nu am reusit sa restitui banii ,si am fost dat in judecata pt inselaciune,am ajuns atat de rau incat am ajuns pe strada cateva luni ,de vreo doua sapt mi am gasit un loc de munca si as dori sa restitui acest imprumut,insa deja am avut cateva termene de judecata la care nu m am prezentat de frica deoarece am fost deja si batut pt aceste datorii,am si depus plangere la politie insa nu m a ajutat acolo nimeni,nr dosarului meu este 12940/197/2015 inregistrat la judecatoria brasov,intrebarea mea ar fii daca puteti sa verificati un pic pe net ca apare ,stadiul acest proces,urmatoarea infatisare este pe 25noiembrie,cate sanse am sa ma condamne la aceasta infatisare,sau daca as mai putea cumva sa aman judecata,sincer mi e foarte frica ca o sa petrec sarbatoriile la inchisoare,stiu ca exista solutia sa ma impac cu pers vatamata insa acesta nici nu vrea sa auda de acest lucru pana nu restitui banii,daca ati putea sa ma indrumati va rog din suflet sunt disperat,eventual as putea sa va mai dau si alte detalii care arvputea fi importante daca imi dati un nr de tel,
Multumesc,

Reply, Reply
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:21, 22 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Da, mergeți neapărat la proces și asa aveți șanse Sava fie aplicata o pedeapsa cu suspendare.
Dacă nu va prezentați riscați sa ajungeți după gratii.
Aveți șanse sa scăpați de închisoare dacă nu sunteți recidivist.

Probabil ca nu se va mai putea aplica procedura simplificată dacă au fost mai mute termene dar tot puteți sa scăpați de închisoare și asa.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disperare.... bllumin bllumin in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez. intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala de catre elevi, pasivitate conducere Razvangabi Razvangabi buna ziua ......o intrebare va rog...imi puteti spune ce as putea sa fac deoarece am o fetita care termina clasa a x si de vre-o luna este batuta in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Vreau un avocat....sa-mi salveze fiul ! dannaB dannaB #-o[b]Fiecare in viata greseste si mai ales cand ai 18 ani...oameni de buna credinta va cer ajutorul ...vreau un sfat...Azi procuroarea a hotarat sa faca ... (vezi toată discuția)