avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VREAU UN AVOCAT....SA-MI SALVEZE FIUL !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VREAU UN AVOCAT....SA-MI SALVEZE FIUL !

#-oFiecare in viata greseste si mai ales cand ai 18 ani...oameni de buna credinta va cer ajutorul ...vreau un sfat...Azi procuroarea a hotarat sa faca inchisoare ,un copil ce a gresit...a dat un pumn....celalalt a alunecat si a cazut(luase bataie cu doua sapt innainte de la o clasa intreaga....si avea un dinte spart).....dupa ce a cazut, s-a ridicat a mers la legist si i-a12 zile ingrijiri medicale. Au fost copii chemati la politie pentru a da declaratie , s-a batut cu pumnul in masa sa afirme ca au vazut ce defapt nu vazuse.....au declarat acolo ce in instanta nu isi aduceau aminte....si cand judecatorul le arata scrisul si semnatura ziceau , "daca asa am scris ,asa a fost....imi mentin declaratia".......le era frica sa spuna ca nu au fost defata, sau ca sau aflat la sute de metrii diferenta..........de ce trebuie sa fie asa???......Acel copil care a deschis proces la presiunea parintilor si a prietenilor ... "asa castigi niste bani "...a facut lucrurile sa ia o intorsatura , mai mult decat groaznica.......acum distruge viata unui copil si a unei familii........
......... Va rog pe voi dragilor sa ma ajutati macar cu nume de avocati si sfaturi.....daca eu ca mama nu imi salvez copilul...atunci , cine?
A gresit da.....dar decizia este mult prea aspra si cu ce urmari????..................isi i-a pedeapsa...da si ce va iesii de acolo????........dintr-o prostie Doamne!...Te rog intoarce-ti fata catre fiul meu!
....va multumesc!..pentru orice mic efort!:">#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: dannaB , utilizator 13:13, 10 Decembrie 2010
Pai nu procuroarea hotaraste daca poate fi condamnat sau nu, ci judecatorul.
Inteleg ca ati ajuns in fata instantei si toata lumea a luat cuvantul acolo.
Asteptati sa vedeti pronuntarea.
GabrielaA a scris:

Pai nu procuroarea hotaraste daca poate fi condamnat sau nu, ci judecatorul.
Inteleg ca ati ajuns in fata instantei si toata lumea a luat cuvantul acolo.
Asteptati sa vedeti pronuntarea.

asa este.....dar dupa cum au evoluat lucrurile imi este teama ca nu vor da cu suspendare.....va multumesc oricum!
Stiu ca orice parinte incearca sa isi salveze fiul . insa intr-un proces , in cazul dvs , unul penal , totul se bazeaza pe probe . nu stiu daca ati avut avocat care sa il apere pe fiul dvs pe parcursul judecatii , insa parerea mea e ca nu va lua cu executare ci cu suspendare . oricum , din cate inteleg eu , asteptati sa se pronunte prima instanta . veti putea ataca sentinta primei instante , insa cel mai bine e sa angajati un avocat din zona dvs .

asa este.....dar dupa cum au evoluat lucrurile imi este teama ca nu vor da cu suspendare.....va multumesc oricum!

in condițiile in care la loviri si alte violente se poate acorda si amenda, nu se poate acorda pedeapsa cu executare. deci o sa primeasca suspendare.
buna ziua.
de unde stiti voi in mod sigur ca o sa se acorde pedeapsa cu suspendare ??
intr-adevar pt. savarsirea ifnractiunii de lovire sau alte violenta, este prevazuta si aceasta posibilitate dar si amenda sau inchisoarea de la 3 luni la doi ani..
depinde foarte mult de probatoriul administrat in cauza, daca fiul dvs. este recidivist sau nu, daca a mai fost implicat in astfel de situatii..
daca judecatorul considera ca prezinta sau nu un pericol social.....

Alte discuții în legătură

Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)
Pot primi 2 suspendari danielpopa91 danielpopa91 Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru ... (vezi toată discuția)