avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a facut cerere de eliberare sub control judiciar dar a fost respinsa si a mai facut una si cea de-a doua a fost respinsa.Si i-au mai dat 60 de zile in arest preventiv.Doar ca la el este o problema ca in urma cu cativa ani...prin 2007 a avut o vatamare corporala din culpa si i-au fost dati 2 ani cu suspendare.Si acuma as vrea sa stiu ce se poate face ca sa fie pus in stare de libertate.Si daca cautiunea este si asta o metoda si pentru acest delict cam la ce suma s-ar ridica ea?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stancel , utilizator 19:35, 17 Octombrie 2010
Intr-adevar se poate face cerere de liberare pe cautiune. Instanta, de obicei fixeaza sume f mari in schimb... Mult succes!
da multumesc,dar altceva nu se poate face?
Vorbiti cu avocatul pritenului dvs sa solicite si inlocuirea arestarii preventive
cu alta masura preventiva, cum ar fi obligarea de a nu parasi tara sau
localitatea de domiciliu.
poi eliberarea sub control judiciar nu este tot aia?
vatamarea din culpa nu ar trebui sa cintareasca greu in balanta deoarece este o infractiune fara intentie.

sa faca recurs.

Alberto Kurtyan

Alte discuții în legătură

Cost cautiune anamarial anamarial Buna ziua. Ma intereseaza cam cat ar costa o cautiune pentru o persoana aflata in arest preventiv, acuzata de furt calificat si cu antecedente penale tot ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare provizorie art 160 cpp ContSters125947 ContSters125947 Art. 1602: Conditiile liberarii (1) Liberarea provizorie sub control judiciar se poate acorda in cazul infractiunilor savarsite din culpa, ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv ContSters176959 ContSters176959 buna seara . in cazul carderilor , cu acuzatii de constituire de grup infractional ,si phishing , dupa 6 luni de arest preventiv mai sunt sanse sa se judece in ... (vezi toată discuția)