avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot primi 2 suspendari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot primi 2 suspendari

Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru vătămare corporală în condițiile violentei in familie .Eu si tatal meu eram în stare avansată de ebrietate si a inceput sami adreseze cuvinte jignitoare FIINDCĂ eu am un picior amputat.atunci eu lam înjunghiat.a avut 25-30 zile medicale.el nu a depus plângere împotriva mea pot scapa tot cu o suspendare?
Ati savarsit a doua infractiune in termenul de supraveghere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă e încadrare pe tentativă de omor nu cred ca scăpați.
Însă va puteti apăra.
Dacă sunteți recidivist deja trebuie să aveți avocat sa nu ajungeți la pedeapsa foarte mare.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu este vorba de tentativa de omor, utilizatorul precizeaza ca incadrarea este art. 194 c.p. rap. la art. 199 c.p.
in al doilea dosar sunt judecat pentru vătămare corporală în condițiile violentei in familie

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati savarsit a doua infractiune in termenul de supraveghere?

Da
In baza carui C.P. ati fost condamnat?

Alte discuții în legătură

Pedepse cu suspendare Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni pedeapsa cu suspendare.pentru vatamare corporala .Acuma recent am fost prins baut la volan.Am vreo sansa sa iau ... (vezi toată discuția)
Furt calificat in forma continua henrimm henrimm Buna seara! In primul rand toata stima si tot respectul pentru ajutorul oferit in aceasta comunitate. Numele meu este Adrian si vin si eu cu o intrebare ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)