avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedepse cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedepse cu suspendare

Buna ziua!Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni pedeapsa cu suspendare.pentru vatamare corporala .Acuma recent am fost prins baut la volan.Am vreo sansa sa iau tot pedeapsa cu suspendare?Am angajat deja un avocat care mi-au spus ca nu am sanse.
Cel mai recent răspuns: Danut2397 , utilizator 15:20, 3 Iulie 2020
Erati in termenul de supraveghere?
Da pana in 2021.Am vreo sansa sa scap?Am piciorul stang amputat.
Din pacate, daca in cazul dvs. nu se va retine vreun caz de impiedicare a punerii in miscare a actiunii penale sau de exercitare a acesteia, astfel incat sa se claseze dosarul in urmarire penala sau sa primiti o solutie de achitare/incetare a procesului penal, suspendarea va fi revocata si va trebui sa executati in regim de detentie.
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
Duca Oana, Avocat
Am un picior amputat.Cum voi putea eu sa stau la inchisoare
Da.sunt in termenul de incercare.am si piciorul stang amputat


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Erati in termenul de supraveghere?

Alte discuții în legătură

Inchisoare - detinere cannabis TilviuSiberiu TilviuSiberiu O persoana condamnata definitiv la 1 an inchisoare cu suspendare este gasita cu o cantitate de 0.5 grame de canabis asupra sa, inainte de terminarea perioadei ... (vezi toată discuția)
Risc sa fiu privat de libertate? MihaelaPostica MihaelaPostica Sunt in termen de probatiune pe 3 ani..o luna in urma am incalcat legea si mi-a fost deschis alt proces pe numele meu..risc sa fiu privat de libertate sau nu (vezi toată discuția)
urgent va rog!!!!asta vara soțul meu a fost prins că a condus fara carnet de ... Floryqwe Floryqwe Asta vara soțul meu a fost prins că a condus fara carnet de conducere și din cauză că nu a mai avut alte antecedente penale ia dat 1 an cu suspendare.Ieri ... (vezi toată discuția)