avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ..prietenul meu este condamnat la 6 ani si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ..prietenul meu este condamnat la 6 ani si 6 luni ...

Buna seara ..prietenul meu este condamnat la 6 ani si 6 luni in germania pentru tentativa de talharie .vatamare corporala si cred ca si sechestrare .. precizez faptul ca nu sa luat nimic de la partea vatamata ... are deja 1 an si doua luni in detentie intrebarea mea este daca se face transferu in romania ce sanse sunt sa primeasca o pedeapsa cu suspendare sau arest la domiciliu sau chiar o pedeapsa mai mica ... daca este posibil va multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 15:26, 7 Februarie 2025
Bună ziua! Este posibil sa fie transferat sa execute pedeapsa în România, însă nu se poate nici micșora pedeapsa de către o instanță și nici nu poate executa pedeapsa sub forma arestului la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi 2 suspendari danielpopa91 danielpopa91 Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt sa scape daca este la a 2 abatere? urgent!!!!!! alexandra195 alexandra195 Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema O cunostinta de a mea a fost arestat prevenitv 30 de zile incadranduse la ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)