avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ..prietenul meu este condamnat la 6 ani si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ..prietenul meu este condamnat la 6 ani si 6 luni ...

Buna seara ..prietenul meu este condamnat la 6 ani si 6 luni in germania pentru tentativa de talharie .vatamare corporala si cred ca si sechestrare .. precizez faptul ca nu sa luat nimic de la partea vatamata ... are deja 1 an si doua luni in detentie intrebarea mea este daca se face transferu in romania ce sanse sunt sa primeasca o pedeapsa cu suspendare sau arest la domiciliu sau chiar o pedeapsa mai mica ... daca este posibil va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot primi 2 suspendari danielpopa91 danielpopa91 Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt sa scape daca este la a 2 abatere? urgent!!!!!! alexandra195 alexandra195 Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema O cunostinta de a mea a fost arestat prevenitv 30 de zile incadranduse la ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru 29 de zile kta16 kta16 Buna ziua! Daca cineva este arestat 29 de zile pentru talharie, dupa aceste zile ar putea iesi, sau va ramane in continuare inchis. Din cate am inteles este ... (vezi toată discuția)