avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters106011

Activitate ContSters106011

Răspuns la discuția locuinta in proprietate
2007_rozi a scris:

De vreme ce detineti 1/8 din acel imobil sunteti coproprietar si deci detineti o locuinta.
Ar fi trebuit sa faceti iesirea din indiviziune si daca imobilul nu era partajabil in natura , se atribuia coproprietarului care detinea cota cea mai mare , iar dvs primeati sulta.

multumesc pentru raspuns...desi mi se pare o aberatie sa detin 5 metri patrati dintr-un apartament si sa nu pot opta pt o locuinta anl, in conditiile in care nu am posibilitatea sa-mi achizitionez una
Răspuns la discuția locuinta in proprietate
Sorin Susca a scris:

Inseamna cu sunteti proprietara a 1/8 din locuinta respectiva

am depus un dosar pentru a obtine o locuinta anl....comisia de la primarie mi-a respins dosarul, considerand k nu respect criteriul referitor la "a nu detine o locuinta in proprietate"...este corect?
ce inseamna mai exact locuinta in proprietate?mostenirea de 1/8 dintr-un apartament este considerata locuinta in proprietate?
IN CEEA CE PRIVESTE OBTINEREA UNEI LOCUINTE ANL TI SE CERE SA NU AI O LOCUINTA IN PROPRIETATE. SOTUL MEU DETINE, IN URMA MORTII TATALUI, PRIN MOSTENIRE,(ALATURI DE DOI FRATI SI MAMA) 1/8 COTA DIN APARTAMENT. DOSARUL MEU A FOST RESPINS DIN ACEST MOTIV, CONSIDERANDU-SE CA DETINEM LOCUINTA IN PROPRIETATE.
ESTE CORECTA DECIZIA?MIE MI SE PARE O ABERATIE. CE POT FACE?