Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, in situatia executarii silite a unei societati sunt vizate si conturile bancare? Precizez ca societatea are si bunuri mobile si imobile.
Buna seara! Spuneti-mi, va rog: in cazul casarii cu trimitere cauza se va rejudeca doar pe aspectele pentru care a fost casata sau se rejudeca toata pricina ? Se pot administra probe noi in rejudecare sau nu? Va multumesc foarte mult.
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa-mi limpezesc o situatie: am contract de proiectare intre doua societati, am procesul-verbal de predare-primire a documentatiei semnat de beneficiar, i-am trimis factura prin posta, dar acesta refuza plata; cu privire la modul de transmitere a facturii, contractul nu stipuleaza nici o clauza. In aceasta situatie pot solicita emiterea somatiei de plata in baza actelor mentionate mai sus? Va multumesc.
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Cati ani de vechime in profesie sunt necesari pentru a ma inscrie in UCCJ ca si consilier juridic DEFINITIV? Cunosc Legea 514/2003, dar am gasit in alte acte ca in profesia noastra nu sunt necesari 5 ani, ci doar doi. Problema este ca nu mai stiu exact in ce acte normative am gasit aceasta precizare? #-o Multumesc.
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un consilier local poate executa - prin subcontractare - o lucrare de reabilitare a scolii din aceeasi comuna, obtinuta prin licitatie publica. Eventual, poate imi sugerati si un act normativ care reglementeaza acest aspect. Va multumesc.