avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate mihai_ilie_80

Activitate mihai_ilie_80

in aceeasi situatie suntem 15 persoane.Nu am semnat nici cerere de concediu fara salariu,nici un act aditional prin care sa fim de acord cu modificarile din cartea de munca.Iar in privinta salariului am negociat verbal cu patronul ca incepand cu 01.01.2009 sa primim ptr fiecare luna 1000ron.In schimb pe lunile ian,febr,mart,aprilie nu ne-au fost acordate drepturile salariale.In lunile enumerate mai sus,am fost lasati acasa si dusi cu vorba,ca ne vom primi salariile cand firma va avea bani.Pana in prezent nu ne-au dat acesti bani,iar acest lucru se poate verifica la banca,la alimentarile cu cash ale conturilor personale.
Cand am intrat in posesia cartii de munca am constatat niste modificari de care nu am fost anuntat. 1- lunile ianuarie si februarie =concediu fara plata 2-luna martie =modificarea programului de lucru de la 8 ore la 2ore iar in cartea de munca salariul 180ron de la 1850ron 3-lluna =aprilie modificarea programului de lucru de la 2 ore la 8 ore iar in cartea de munca salariul de 720ron. ce pot face si daca as avea castig de cauza in instanta