Buna Seara! eu sunt sotul incriminat. cand am citit nu mi-a venit sa cred!! sunt lucruri urate si frumose de spus, dar prefer sa ramana in trecut si sa spun ca a fost o casnicie frumoasa, incununata de nasterea a doi baieti minunati! la proces nu am avut avocat, din cauza banilor nu mi-am permis. ( lucrez in vanzari si cu criza asta e cam greu) . dar la proces am fost sincer, hotarat si am spus numai adevarul. nu mi-a placut sa-mi denigrez sotia( nu cred ca este corect). instanta a hotarat ca baietii sa-mi fie incredintati mie. asta si dupa o serie de teste la psiholog( cerute de sotia mea.) nu o iau c a pe o victorie( nu mi-am dorit sa ajung aici) , dar pt. binele baietilor este o realizare. cat despre , relatia mama , baieti va spun ca este aproape de zero. asa intelege o mama relatia cu propii copii(asta va poate confirma si ea) va multumesc, iar daca am gresit , i-mi cer scuze. antonio , antoniotpoblete@yahoo.com.id meu
mai am o intrebare;cum pot sa aranjez cu pensia alimentara,ca sa nu se sperie, si sa nu i-a copilul.credeti-ma ca acesta este motivul pt care vrea sa-l ia. nu de dragoste sau altceva.nu o mai intereseaza nimic de ei. ex. a fost ziua celui mare de nastere si nu a dat un tel. pt la multi ani.nu o intereseaza nimic.stiu ca pare imposibil, dar asta e adevarul.multumesc
m-am despartit de sotie acum 2.5 luni. a plecat la parintii ei si nu s-a mai intors. in urma casatoriei noastre ,rezulta doi coppii minori. cand a plecat nu a luat nici un copil cu ea. la o luna am vorbit sa-i dau copii ca sa am posibilitatea sa pot muncii,sa-i putem creste. mi-a spus ca nu o primesc parintii ei cu copii si ca o dau afara din casa cu tot cu ei.de cand a plecat nu s-a interesat mi deloc de ei. cand a auzit de divort s-a alarmat si a spus ca o sa-l ia pe cel mic ca sa nu plateasca pensie.am inteles ca se poate face o intelegere intre noi doi in rae ea sa renunte lacustodia copiilor,in favoarea mea.este adevarat?si ce probe pot sa aduc eu ca ea nu s-ainteresat de copii,ca nu sunt primiti de bunici.cum pot sa-i obtin aceasta intelegere. multumesc