avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate andreutz

Activitate andreutz

Răspuns la discuția Accident rutier
Noi am incercat sa ajungem la o intelegere, dar suma ceruta de ei a fost fff mare. si am fost sfatuit sa o las asa.Pentru masina se va judeca cu firma de asigurari si nu cu mine. iar pentru daune morale nu stiu. Vom vedea........oricum, MULTUMESC!
Discuție Accident rutier
Acum cateva zile am avut un accident rutier pe DN22B. Vinovatul am fost eu deoarece ma aflam pe banda opusa a sensului meu de mers. O masina m-a tamponat iar o persoana din acea masina a ajuns la spital cu o contuzie la piept din cauza centurii de siguranta. N-a avut nevoie de ingrijiri medicale deoarece nu a fost nimic grav( a stat o ora in spital, atat). Nu am ajuns la o intelegere amiabila cu ei, iar ei ma dau in judecata si imi cer daune morale de 10.000 lei si daunele masinii in valoare de 10.000 lei pt masina pt k zic eu k asigurarea nu le asigura mai mult de 500 d euro la o dacie din'97 ceea ce e imposibil. Iar mie politia mi-a facut dosar penal si il va trimitie in instanta. Oricum cei de la politie mi-au spus k nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca nu se poate incadra in fapta penala deoarece victima nu a stat mai mult de 10 zile in spital, si ceea ce doresc ei k daune nu o sa obtina niciodata.Eu unul nu pot sta linistit pentru ca niciodata nu se stie unde se poate ajunge, si mi-e frica sa nu pierd permisul. Dak ma puteti ajuta cu niste sfaturi v-as fi ffff recunoscator pt. ca eu nu prea stiu ce sa fac si nici nu imi permit sa stau de vorba cu un avocat. Va multumesc!