avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate cristi_s

Activitate cristi_s

Răspuns la discuția litigii de munca
Ok, multumesc pentru sfaturi. O zi buna!
Bun, si daca n-am primit nicio cerere, ce se poate intampla?
Multumesc dar poate nu m-am facut inteles, firma nu are sediu acum, din acest motiv n-am primit nici citatiile nici hotararea. Abia ieri am aflat de pe pagina tribunalului ca acest proces a avut loc. Daca luni solicit dosarul si astfel iau act de hotarare, termenul de 15 zile va incepe cu data de luni? Fosta angajata imi poate solicita doar in scris plata drepturilor si asta cu o confirmare de primire banuiesc.
Ii voi plati drepturile salariale, intrebarea mea e, daca abia ieri am aflat ca a fost procesul (terminat in martie a.c.), fara a primi o hotarare si abia luni voi lua act de ea, prin avocat, temenul de plata va curge dupa ce voi lua act de acea hotarare?
Ce se intampla daca firma nu are activitate si n-a avut in momentul in care a fost data hotararea.
Credeti ca e oportun s-o contactez personal? Procesul s-a incheiat in martie anul acesta. Eu doar azi am aflat de pe site-ul tribunalului de existenta acestui proces. Va multumesc.
Incetarea CM s-a facut cu acordul partilor. Dupa acea sintagma nu scrie nimic, am aflat despre dosar accesand pagina tribunalului. Daca a fost data o hotarare, cum pot afla cine si cum o pune in aplicare? Eu vroiam si atunci sa-i platesc dar nu s-a prezentat.
As dori sa-mi spuneti ce inseamna "admite in parte actiunea", asta este solutionarea data de catre tribunal. Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Probabil am fost citat acolo dar practic n-am semnat nimic de primire. In fapt, vroiam sa stiu ce poate cere in afara salariului nevirat si ce poate face in caz ca firma nu desfasoara nicio activitate in prezent.
buna ziua! azi am aflat ca firma ce-o detin a fost actionata in instanta de catre o fosta angajata pe motiv de neplata a salariului pe o luna. sediul firmei a ramas acelasi pana in prezent desi contractul de inchiriere l-am reziliat, iar (probabil) citatiile au ajuns acolo fara ca eu sa stiu de ele. n-am reusit sa vad dosarul si sentinta dar as vrea sa stiu care pot fi cererile aprobate de catre o instanta in acest caz. multumesc