avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate Attilass

Activitate Attilass

Buna ziua. Am avut o discutie cu prietenul surorii mele ,dupa care acesta s-a suparat si m-a amenintat ca am sa vad eu...dupa care a 2-a zi dupa ce ies de la servici ma trezesc cu el si inca 7(sapte) insi si ma iau la bataie imi iau rucsacul unul dintre ei si pleaca (in rucsac aveam buletinul de identitate ,suma de 160 lei si verigheta).La fata locului erau multe persoane care tipau sa ma lase care se uitau pur si simplu.Acum am fost la politie si am depus plangere dupa care am fost la medicul legist ;si am un singur martor(restul nu au vrut sa se complice)care a dat si el o declaratie(el a vazut tot ,de cand m-au batut pana au luat rucsacul si au plecat, tot el a chemat si politia in momentul acela). Problema este ca prietenul surorii mele nu recunoaste de rucsac ,nu stie (desi am martor care confirma ca unul dintre ei a luat acel rucsac) Eu unul i-am cerut 100 mil si nu dau plangerea in instanta .Mai stiu un lucru ca nu mai are antecedente penale.Acum intrebarile mele sunt:
1.Daca dau plangerea in instanta el va fi retinut in scurt timp (totusi e un pericol public)???
2.Are sanse sa scape fara sa faca puscarie?