Da, exact de acestea am vorbit mai sus, dar in cazul in care recunosc debitul si doresc o intelegere cu creditorul, avocatul mi-a spus ca nu am sanse in instanta pentru ca instanta nu sta sa astepte intelegerile dintre parti, si ca daca recunosc debitul inseamna ca o sa platesc si cheltuielile de judecata...ceea ce nu imi vine sa cred...oare chiar nu se ia in considerare si cerinta mea? Nu stiu sigur cum se procedeaza in cazul asta , se mai da un termen pana la care se pot intelege partile? Tot am impresia ca pe cealalta cale fiind mai lunga...avocatul are de castigat...:hm:
Am primit o citatie pentru somatie de plata de la o firma cu care am colaborat. Eu as fi vrut sa ma prezint in fata instantei si sa cer intelegere intre parti pentru plata datoriei si sa cer si sa nu mi se impuna plata cheltuielilor de judecata care mi se par enorm de mari. M-am consultat cu cineva care m-a sfatuit sa mergem pe calea de nerecunoastere a creantei ca fiind certa, lichida si exigibila si nicidecum pe recunoastere pentru ca instanta nu o sa fie de acord cu intelegerile dintre parti. As dori sa stiu care este parerea dv. si ce sanse imi acordati in in cele doua cai? Va multumesc!