Cu paratul nu se poate ajunge la un acord din diverse motive...Avocatul a cerut deja o amanare a primului termen deoarece persoana din Italia, reclamantul, i-a spus ca nu poate obtine rezidenta la timp. I s-a comunicat avocatului din nou ca rezidenta nu se poate obtine nici dupa amanarea termenului , fara a fi vina reclamatului, iar acesta a spus ca nu mai poate obtine o a doua amanare.Este normal asa? A mai spus ca poate primi amenda el din cauza ca nu s-a primit actul la timp.
Va multumesc frumos pt raspunsuri!
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi dati un sfat in legatura cu un proces de divort, una dintre persoane este in Italia, fiind nevoie de actul de rezidenta pt a fi reprezentata de a avocat la proces. Din pacate actul de rezidenta nu a putut fi scos de la primaria din Italia pana la primul termen al divortului, din cauza ca exista multe solicitari acolo si s-a amanat in total cu 1luna jum. Primul termen a fost amanat cu o luna pt ca ar fi trebuit sa se acorde actul de rezidenta intr-o luna.Acum , avand in vedere ca actul se va primi dupa inca o luna ce se mai poate face? Se suspenda procesul? Sau se poate obtine inca o amanare?
Va multumesc anticipat pt raspuns!
In legatura cu divortul unei persoane din Romania , cu rezidenta in Italia.Stiu ca se trimite procura avocatului pt a o reprezenta in instanta si o dovada de rezidenta, dar nu stiu daca actul de rezidenta trebuie sa fie o copie legalizata sau pur si simplu o copie a acelui act?Va rog frumos sa-mi raspundeti.Va multumesc anticipat!