avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

In legatura cu divortul unei persoane din Romania , cu rezidenta in Italia.Stiu ca se trimite procura avocatului pt a o reprezenta in instanta si o dovada de rezidenta, dar nu stiu daca actul de rezidenta trebuie sa fie o copie legalizata sau pur si simplu o copie a acelui act?Va rog frumos sa-mi raspundeti.Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
ContSters106561, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 05:40, 11 Octombrie 2009
Eu am folosit copii conformate. Nu vad de ce ar trebui legalizate.
Trebuie insa inainte de toate sa fie tradus de un traducator autorizat.
Copii conf cu originalul .
Copie conforma cu originalul....nu este nevoie sa fie legalizata. Mai ales daca procura este data in Italia, reiese clar ca aveti resedinta acolo....de fapt scrie si in procura.
Eu am avut cazuri si nu am depus nici macar o copie, doar procura mi-a fost suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. as dori sa stiu daca traducerea in limba romana a regulamentului intern al unei companii trebuie si legalizata. Mentionez ca documentul a fost ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate nicollleta nicollleta Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt: Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o ... (vezi toată discuția)
Legalizare act de identitate Andreea73 Andreea73 Bună ziua Îmi puteți spune dacă exista vreo modalitate pentru a legaliza o copie după act identitate italian tradus autorizat fără sa mai aduc persoana ... (vezi toată discuția)