avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalizare act de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalizare act de identitate

Bună ziua
Îmi puteți spune dacă exista vreo modalitate pentru a legaliza o copie după act identitate italian tradus autorizat fără sa mai aduc persoana aici pentru acest lucru adică fără original.
Se poate face de exemplu o copie legalizata în Italia și sa mi-o trimită in original prin curier? Și se poate face după acea copie. Sau exista orice alta soluție în sensul asta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea73 , utilizator 14:41, 2 Februarie 2018
Buna ziua,

Nu se pot face copii legalizate decat dupa originalul unui document. De ex., puteti legaliza o copie dupa traducerea originala a documentului din italiana.
Adică se poate legaliza după traducerea autorizata a actului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare act de identitate italian Andreea73 Andreea73 Știți cumva dacă se poate legaliza un act de identitate străin după copia tradusa legalizat astfel încât sa nu mai fie nevoie sa vina persoana în cauza ... (vezi toată discuția)
Regulament intern luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. as dori sa stiu daca traducerea in limba romana a regulamentului intern al unei companii trebuie si legalizata. Mentionez ca documentul a fost ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)