avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate ovi_18

Activitate ovi_18

Răspuns la discuția furt din masina
am reusit intr-un final sa iau si bani pe marfa care deja o vanduse.Va multumesc frumos pentru ajutorul acordat.sa auzim numai de bine
va multumesc frumos pentru ajutorul dat.am prins hoti,au recunoscut,acum mai este problema recuperari banilor ca bunurile au fost vandute.Dar ca intrebare daca nu au de unde sa plateasca care ar fi pedeapsa lor pentru furt?si daca ei au recunoscut ca au luat marfa,firma imi mai poate imputa contravaloarea ei,daca cei in cauza nu au de unde sa plateasca?
va multumesc frumos pentru explicatii.o sa vad cum decurg lucrurile cu politia.:(
Discuție furt din masina
Am o mare problema ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva.Lucrez in domneiul vanzarilor ,mai exact sunt agent vanzari in regim vansell aseara mi sa furat din masina marfa in valoare de 15000 lei.ce mi se poate intampla mie ?adica firma imi poate imputa toata valoarea asta?precizez ca marfa nu a fost asigurata.am mers la politie si mi sa spus sa revin maine dimineata cu masina pentru amprente.practic mie nu mi sa spart masina sau fortat am lasat cheile pe masa in clubul in care eram ,probabil mi sa luat marfa si au adus cheile inapoi.fara ca eu sa observ.Firma ma poate acuza de ceva?sa ma dea in judecata?