avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate gaby70

Activitate gaby70

Buna seara

Noi suntem 4 frati, mama noastra a decedat acum 3 ani , dupa deces am facut succesiunea impreuna cu tatal nostru , in urma cu ceva timp tata si-a exprimat dorinta de a ceda partea lui surorii mai mici . Eu am ramas sa locuiesc in casa parinteasca si suport toate cheltuielile cu utilitatile casei . Va rog sa-mi spuneti daca tata poate ceda partea lui fara acordul nostru.

Va multumesc .
Discuție notificare
in anul 2008 am inchiriat un spatiu comercial intr-o piata ( prin licitatie publica ) aprilie 2009 am primit o notificare pe motiv ca am restante la chirie pe notificare am semnat de primire si atit , in termen de 5 zile ( intelegere verbala cu conducerea pietei ) am achitat datoria , la achitarea datoriei am fost la jurista , la contabila sefa si la directorul de atunci sa intreb daca totul este ok mi sa raspuns ca da acea notificare nu mai produce efecte , in continuare am primit facturi de chirie si utilitati pe care le-am achitat in termen , in data de 07 10 2009 noul director de piata a venit cu un scandal monstru si cu amenintari de aruncare a marfi di magazin pe motiv ca acel spatiu nu mai este al nostru si trbuie eliberat imediat . Ce pot face , este legala aceasta atitudine ?