ONSorin a scris:
4 luni a durat toata treaba asta dar intr-un final am scapat cu o amenda administrativa de 1100 lei si cu permisul redobandit....pai asa a durat si la mine... o luna jumate pana m-a sunat de la politie sa ma intrebe ce vreau sa fac....dak sa cer recalcularea alcoolemiei sau nu,am cerut recalcularea....a mai durat o luna pana mi-a venit hotararea de la iml iasi(i-am zis ca am baut cu o bere mai putin ca nu am mancat nimic ca nu stiu ce dar tot degeaba....trebuie sa te sfatuiesti cu cineva sa iti zika exact ce si cum sa ziki in declaratie ...eu am zis asa dupa capul meu) iar apoi dupa vreo 2 saptamani m-a chemat la parchet iar dupa inca o luna si ceva mi-a venit o comunicare prin care am fost anuntat ca primesc o amenda administrativa si permisul inapoi....norocul meu a fost ca sunt student si nu am avut antecedente si m-a iertat tura asta.Multa bafta
mie mi-a iesit 0,62 la etilotest, analizele nu le stiu.......deci sa ma astept sa-mi apara ceva de la parchet ca e o luna si o saptamana de atunci......ce zici sa cer recalcularea si sa intreb pe cineva ce sa zic acolo sau asta doar o lungeste degeaba......tot student si fara antecedente si eu.......mersi.