Buna ziua! Revin cu o intrebare la care astept cu nerabdare raspuns. Asa cum am mai spus am fost depistat la volan sub influenta alcoolului. La prima prelevare de probe de sange mi-a iesit valoarea alcoolemiei aproximativ 1,50 iar la a doua mi-a iesit 1,20. Am fost la Udriste, am dat declaratia si am cerut recalcularea. Ieri am primit rezultatul recalcularii si raspunsul afost ca probabil alcoolemia era in urcare si se situa in jurul valorii de 1, 70. Din cate mi-a spus ofiterul de la Udriste acum urmeaza sa fiu chemat in instanta. Intrebarea mea este ce se va intampla de acum inainte? Care sunt posibilitatile?
Exista ceva care pot face eu ca sa ma ajute in aceasta situatie?
Este indicat sa ma duc cu un avocat la proces sau e mai bine sa ma prezint singur?
Astept cu nerabdare un raspuns si va multumesc anticipat!
Si cu avocat si fara tot veti fi condamnat pentru conducere pe drumurile publice in stare de ebrietate.
Si 100% vi se va anula permisul de conducere!
=D>
Stiam ca voi fi oricum condamnat, dar ma interesa care sunt posibilele pedepse ca am auzit o gramada de variante. Si examen de permis mai am voie sa dau vreodata?
Si in cel mai rau caz ce se poate intampla?
Adica care este cea mai grava pedeapsa care mi se poate da?
Exista vreo sansa sa nu am cazier, sa platesc vreo amenda ceva ca sa nu imi pierd si locul de munca?
Astept un raspuns cat mai urgent!
Va multumesc din suflet!