buna ziua.o problema destul de de mare ...am baut ceva vin in urma cu o zi aprox 4 ore circa 2l vin asta pana in ora 20 dupa ,dimineta la ora 8 mi sa pus fiola si a iesit undeva la 0.62 alcolemie.in primul rand nu stiu care sunt rezultatele la sange as vrea sa fac o recalculare a probelor 1 -cand unde si cum o pot face acea cerere de recalculare binenteles daca valorile depasesc 0.80 - 2-ce o sa insemene daca valorile sunt in scadere ex 1.0 si 0.95 e eficienta recalcularea? 3ce consecinte ma asteapta
ps..as dori daca se poate un rasp cat mai complex si daca e cineva trecut prin asa ceva e si mai explicit
In primul rand angajeaza un avocat care se ocupa preponderent de cazuri de genul acesta. Rezultatele la sange iasa aproximativ,de regula dublu fata de fiola.INDIFERENT DE REZULTATE CERE RECALCULAREA ALCOOLEMIEI,dar ca recalcularea sa te ajute iti trebuie un avocat care sa fie lucrat mult pe recalculari altfel aceasta poate sa fie impotriva ta si sa te "ingroape" in loc sa te ajute!
Daca valorile sunt in scadere nu te avantajeaza cu nimic. In cel mai rau caz,daca nu reusesti sa ajungi sub 0,80 se anuleaza permisul, urmeaza dosar penal si daca ajungi in instanta - o condamnare cu suspendare (daca nu ai antecedente). Dreptul de redobandire a permisului il vei avea la un an de la pronuntarea definitiva a hotararii judecatoresti. Asta e varianta "neagra" pe care e bine sa o iei in calcul, dar eu iti doresc sa iasa invers si pe viitor ai mare grija.
Multa bafta!
Alcool la volan
bebebv18
buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)