avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia iesit 0.49 probele de sange mi sau luat prima la 1.47 a doua la 2.40 cam cat o sa imi iasa la probele de sange? ce sanse am sa imi recuperez permisu intro luna ..... dupa ce imi ies probele si dak imi ies peste 0.80 ce trebuie sa fac sal recuperez cat mai repede !!! multumiri !!
daca vorbim de peste 0,80 este infractiune si implicit dosar penal situatie in care trebuie sa asteptati solutionarea acestuia si trebuie sa va chinuiti sa scapati cat mai usor..
daca e contraventie atunci e mai lejer.
la sange iese deobicei dublu daca este asa o sa aveti dosar penal si anularea permisului ,eu nu inteleg cum vrei sa iei tu permisul untr o luna deja ai permisul suspendat pe 3 luni in cel mai bun caz...roaga-te la Dumnezeu sa ai sum 0,80 ca altfel tre sa astepti vreun an si dupa sa faci o cere la seful politiei si daca iti aproba sa faci scoala de soferi iar...eu asa stiu
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
catula, utilizator
dak iti iese sub 0.80 il poti recupera intr-o luna ! cam dupa cat timp se fac analizele la sange dupa ce tia pus fiola ?
Daca ati avut 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat deja aveti dosar penal,in functie de rezultatul probelor de sange si eventual a calculului retroactiv daca acesta este cerut de organul de cercetare penala sau de catre dvs,dosarul va fi solutionat fie la nivel de parchet fie cu trimiterea dvs in judecata.
cum sa il iei intr-o luna tu nu intelegi ca acum in situatia care esti ai deja 3 luni in cel mai fericit caz cea ce nu cred ca o sa se intample daca o sa iti iasa peste 0.80 trebuie sa sti ce sa declari la politie la cercetari penale cand o sa te cheme si tre sa faci o recalculare daca se mai face care costa vreo 500 ron si daca la recalcularea acea iti iese sum 0.8 iti iei permisul dupa 3 luni dar ce iti spun eu acum dureaza mult oricum si tre s sti ce sa spui in declaratie ca ai mancat ai baut si cel mai important cand ai baut cu cat timp inainte sa te opreasca politia

Alte discuții în legătură

Alcolemie 0.62. recalculare, consecinte joinutu joinutu buna ziua.o problema destul de de mare ...am baut ceva vin in urma cu o zi aprox 4 ore circa 2l vin asta pana in ora 20 dupa ,dimineta la ora 8 mi sa pus ... (vezi toată discuția)
0.45 in aerul expirat anno anno In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)