avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate coloana

Activitate coloana

Răspuns la discuția Contract de munca Anglia
cu placere , dar sa nu uiti ca aupair sau nanny nu ai de ce sa dai bani , eu am un contract foarte asemanator cu al tau dar nu l-am semnat , incerca sa faci o video conferinta pe skype cu familia pe motiv ca ai vrea sa-i cunosti mai bine sau macar dale numarul de telefon sa vezi daca te suna . verifica avocatul si daca-l gasesti vezi daca coincide adresa de e-mail , de exemplu pe contractul meu era o companie de avocatura cunoscuta in anglia si pe care am gasit-o pe google dar cand am dat la membrii am gasit un avocat cu acelasi nume de fam ca a avocatului dupa contractul meu numerele de telefon erau aceleasi dar adresa de e- mai nu mai coincidea fii foarte precauta , si in final asi avea o curiozitate familia ce nationalitate avea
Răspuns la discuția Contract de munca Anglia
buna , tot ce-ti pot spune e ca e o mare pacaleala , si eu am primit un contract asemanator , iar daca-l semezi o sa-ti ceara bani , e bine sa verifici toate datele pe care ti le-a scris in contract , datele lor cat si cele ale avocatului , si-ti sugerez sa rogi pe cineva ca sa-ti traduca careva foarte bine contractul , ai grija ce semnezi pa si bafta , a si inca un lucru daca te angajezi ca nanny sau aupair legal nu au voie sa-ti ceara bani asta-i primul indiciu ca e o frauda la mijloc