Buna ziua, va cer ajutorul deoarece am primit o oferta de munca in Anglia iar in cadrul contractului exista o stipulare pe care nu o inteleg:
(f) Before the processing of the Employee’s entrance document, Employee must be Sworn an AFFIDAVIT OF GUARANTEE at the British Crown via a UK based employment/immigration attorney and solicitor, as this will serve as evidence and proof of stay to work with the above mentioned family only upon your arrival to United Kingdom.
2.4 The Nanny shall be reimbursed by the Employer for all reasonable expenses incurred by her at the Crown Court in the performance of her duties under this contract, provided that the expenses are incurred with the approval of the Employer and provided the Nanny produces such evidence of expenditure as the Employer may reasonably require.
Daca stie cineva despre ce este vorba, as aprecia daca mi s-ar oferi un raspuns.
Va multumesc anticipat!
buna , tot ce-ti pot spune e ca e o mare pacaleala , si eu am primit un contract asemanator , iar daca-l semezi o sa-ti ceara bani , e bine sa verifici toate datele pe care ti le-a scris in contract , datele lor cat si cele ale avocatului , si-ti sugerez sa rogi pe cineva ca sa-ti traduca careva foarte bine contractul , ai grija ce semnezi pa si bafta , a si inca un lucru daca te angajezi ca nanny sau aupair legal nu au voie sa-ti ceara bani asta-i primul indiciu ca e o frauda la mijloc
cu placere , dar sa nu uiti ca aupair sau nanny nu ai de ce sa dai bani , eu am un contract foarte asemanator cu al tau dar nu l-am semnat , incerca sa faci o video conferinta pe skype cu familia pe motiv ca ai vrea sa-i cunosti mai bine sau macar dale numarul de telefon sa vezi daca te suna . verifica avocatul si daca-l gasesti vezi daca coincide adresa de e-mail , de exemplu pe contractul meu era o companie de avocatura cunoscuta in anglia si pe care am gasit-o pe google dar cand am dat la membrii am gasit un avocat cu acelasi nume de fam ca a avocatului dupa contractul meu numerele de telefon erau aceleasi dar adresa de e- mai nu mai coincidea fii foarte precauta , si in final asi avea o curiozitate familia ce nationalitate avea
Nu fiti chiar atat de sceptici. E normal ca oamenii sa se protejeze de tot felul de oameni care vor sa se angajeze in tara lor.
Pentru mai multe oferte de munca in Anglia intrati si pe
Munca in uk
buiavasi
Buna seara !
Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Affidavit
Adrro84
Buna ziua,
Am observat ca pt casatoria cu un cetatean american in Romania e nevoie de affidavit, ce se poate obtine de la ambasada SUA in Romania.
Numai ca ... (vezi toată discuția)