sper intr-adevar s nu ajung sa fac inkisoare pt o eroare a sistemului...nu sunt consumatoare n am avut tangenta c astfel d lucruri poate doar am avut ghinionul sa dau peste niste persoane total nepotrivite.am doar 22 de ani si ca orice tanara visez la un viitor frumos si nu la unul privat d libertate.
va multumesc pentru sfaturile date s am sa tin cont d ele,sper din suflet s ma ajute s ies din situatia critica in care sunt....:hugall:....
nu am fost prinsi ncodata c asa ceva,asupra noastra n s-a gasit nimic...nc macar perchezitie la domiciliu nu ni s-a facut....ne-am trezit doar c cucitatie in posta s inainte d inceperea procesului vreo 4 luni d zile am tot fost chemati la audieri....asta dupa c eu am fost intr-adevar terorizata de agentii civili care ma urmarea odata chiar m-au luat c japca in masina s m-au amenintat ca sa recunosc tot ba mai mult s dau in gat pe toti care ii stiu c au treaba c asa ceva...neavand treaba c astfel d lucruri am negat totul d la inceput la fel s la ultima audiere fiindca n am vrut s colaborez c procuroarea m-a trimis in judecata cu cat a avut la dosar...si anume 3 declaratii.
intradevar ulterior am aflat c toate cele 3 persoane sunt consumatori s chiar au fost prinse c droguri asupra lor,in momentul de fata toti 3 sunt inchisi...nc unul dintre noi doi n are antecedente penale s este pt prima data cand avem de-a face c o astfel de situatie delicata....alte probe n exista la dosar doar aceste declaratii s am uitat sa va spun c ei au dat declaratiile(denunturile)impotriva noastra dupa ce au fost arestati.
salut...sunt anchetata pt trafic de droguri de risc in calitate de inculpat.toate dovezile care exista impotriva mea sunt doar 3 declaratii nefondate a unor persoane cu care de-abia am stat de vorba de cateva ori,s nici odata nu am atins acest subiect,cel al drogurilor.prietenul meu are s el aceeasi acuzatie in acelasi dosar aceleasi declaratii,aceleasi persoane.sunt foarte dezamagita deoarece avocatii ne-au spus c sanse la achitare n prea am avea s sa ne asteptam la o pedeapsa prin executare.chiar se poate in ziua de azi ca 3 declaratii sa te bage la racoare?!?!?!c ne ramane de facut?!?va rog sa-mi dati un sfat....:help: