joyxale a scris:
salut...sunt anchetata pt trafic de droguri de risc in calitate de inculpat.toate dovezile care exista impotriva mea sunt doar 3 declaratii nefondate a unor persoane cu care de-abia am stat de vorba de cateva ori,s nici odata nu am atins acest subiect,cel al drogurilor.prietenul meu are s el aceeasi acuzatie in acelasi dosar aceleasi declaratii,aceleasi persoane.sunt foarte dezamagita deoarece avocatii ne-au spus c sanse la achitare n prea am avea s sa ne asteptam la o pedeapsa prin executare.chiar se poate in ziua de azi ca 3 declaratii sa te bage la racoare?!?!?!c ne ramane de facut?!?va rog sa-mi dati un sfat....:help:
Din cele relatate de dvs.,rezulta ca probatoriile administrate in cauza sunt "subtiri".Nu stiu daca trebuia completat de alte persoane "16-le" cu dvs.,dar este cert ca aveti legaturi cu lumea aceasta a drogurilor.Ca s-a dovedit sau nu activitatea dvs.,aceasta este problema.Daca avocatii angajati nu v-au multumit prin activitatea depusa,schimbati-i.
In general in astfel de situatii,fiecare cauta "portite" de iesire,iar legea acorda asemenea sanse.Dvs.analizati si faceti ce credeti ca este mai bine.In orice caz urmati sfaturile d-nei avocat Vasilescu,care va sunt mai mult decat utile.