avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... s faci inchisoare din cauza a 3 declaratii????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

s faci inchisoare din cauza a 3 declaratii????

salut...sunt anchetata pt trafic de droguri de risc in calitate de inculpat.toate dovezile care exista impotriva mea sunt doar 3 declaratii nefondate a unor persoane cu care de-abia am stat de vorba de cateva ori,s nici odata nu am atins acest subiect,cel al drogurilor.prietenul meu are s el aceeasi acuzatie in acelasi dosar aceleasi declaratii,aceleasi persoane.sunt foarte dezamagita deoarece avocatii ne-au spus c sanse la achitare n prea am avea s sa ne asteptam la o pedeapsa prin executare.chiar se poate in ziua de azi ca 3 declaratii sa te bage la racoare?!?!?!c ne ramane de facut?!?va rog sa-mi dati un sfat....:help:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:22, 14 Octombrie 2009
Daca deja aveti calitatea de inculpat si s-a stabilit in baza celor 3 denunturi ca in realizarea aceleiasi rezolutii infractionale, ati savarsit impreuna cu prietenul dvs, actiuni care prezinta, continutul infractiunii de trafic de droguri, avand ca obiect droguri de risc, exista o infractiune de trafic de droguri, prevazuta in art. 2 alin. (1) din Legea nr. 143/2000.
Totusi, pana la o solutie definitiva trebuie sa aveti un avocat foarte bun si sa va consultati permanent pentru a aduce in fata instantei toate probele in apararea dvs.
Succes!
Probe in aparare,care din cele relatate nu sunt ,sau sunt simple sustineri.
Probe ar putea fi considerate dar nu se condamna pe trafic de droguri asa doar pe declaratii.
Trebuie sa existe probe certe concrete.
Declaratiile nu sunt de ajuns, dar vedeti sa nu fiti prima persoana condamnata asa.
Mergeti cu avocat ales la proces.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de mare risc mitica12 mitica12 buna...am aproape 30 de ani si sunt invinuit intr`un proces de trafic de droguri de mare risc,respectiv \"canabis\".mi s-a spus ca sunt impotriva mea doua ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere cris_deo cris_deo Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)