avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... s faci inchisoare din cauza a 3 declaratii????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

s faci inchisoare din cauza a 3 declaratii????

salut...sunt anchetata pt trafic de droguri de risc in calitate de inculpat.toate dovezile care exista impotriva mea sunt doar 3 declaratii nefondate a unor persoane cu care de-abia am stat de vorba de cateva ori,s nici odata nu am atins acest subiect,cel al drogurilor.prietenul meu are s el aceeasi acuzatie in acelasi dosar aceleasi declaratii,aceleasi persoane.sunt foarte dezamagita deoarece avocatii ne-au spus c sanse la achitare n prea am avea s sa ne asteptam la o pedeapsa prin executare.chiar se poate in ziua de azi ca 3 declaratii sa te bage la racoare?!?!?!c ne ramane de facut?!?va rog sa-mi dati un sfat....:help:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:22, 14 Octombrie 2009
joyxale a scris:

salut...sunt anchetata pt trafic de droguri de risc in calitate de inculpat.toate dovezile care exista impotriva mea sunt doar 3 declaratii nefondate a unor persoane cu care de-abia am stat de vorba de cateva ori,s nici odata nu am atins acest subiect,cel al drogurilor.prietenul meu are s el aceeasi acuzatie in acelasi dosar aceleasi declaratii,aceleasi persoane.sunt foarte dezamagita deoarece avocatii ne-au spus c sanse la achitare n prea am avea s sa ne asteptam la o pedeapsa prin executare.chiar se poate in ziua de azi ca 3 declaratii sa te bage la racoare?!?!?!c ne ramane de facut?!?va rog sa-mi dati un sfat....:help:

Daca ati platit avocatul nu cred ca are sens sa il schimbati.Banii inapoi nu ii mai primiti.
Poate ca ar trebui sa va mai angajati un avocat.Aceasta ar fi o solutie pozitiva.

Nu am auzit ca o persoana sa fie condamnata pana in prezent in aceste conditii pe baza unor astfel de probe pe trafic de droguri.:stunned:

Dar sa nu inceapa acest sistem cu dvs...
Incercati sa nu riscati sa fiti prima persoana...

Cred ca mai exista ceva in afara de declaratii.
Inregistrari ale convorbirilor telefonice...
Ati recunoscut sau nu invinuirea?
Daca ati recunoscut veti fi probabil prima persoana condamnata...
Dar, nu sunt sigur ca va fi asa.

avocat Claudiu Lascoschi
Daca intradevar probele impotriva dvs sunt numai cele 3 denunturi,situatia nu trebuie sa va ingrijoreze.Nemultumirea fata de aparatorul dvs poate dispare prin inlocuirea acestuia.
In situatia in care nu aveti tangemnta cu fapta ,cu drogurile,nu cunoasteti denuntatorii este de preferat sa demarati o activitate concreta prin care sa probati autoritatilor in drept nevinovatia dvs.
Puteti incerca prezentare de martori care sa declare ca nu sunteti consumatori,
utilizatori de droguri ,ca aveti un comportament civilizat .
Daca aveti loc de munca, puteti solicita referinte pe care sa le prezentati la autoritati.
Succes
Problema este ca daca userul nu este in eroare si risca sa fie condamnat, acest lucru poate insemna ca orice persoana poate sa spuna printr-un denunt ca o persoana face trafic de droguri.Si apoi, in mod inevitabil, va fi condamnata.

Acest lucru ar constitui o stare de pericol deosebit de ridicata pentru societate intrucat se poate ajunge cu usurinta la abuzuri si denunturi calomnioase sustinute de autoritati.
Se spune ca, somnul ratiunii naste monstrii...

Dar, parerea mea este ca instantele nu dorm...:closedtopic:

avocat Claudiu Lascoschi
sper intr-adevar s nu ajung sa fac inkisoare pt o eroare a sistemului...nu sunt consumatoare n am avut tangenta c astfel d lucruri poate doar am avut ghinionul sa dau peste niste persoane total nepotrivite.am doar 22 de ani si ca orice tanara visez la un viitor frumos si nu la unul privat d libertate.
va multumesc pentru sfaturile date s am sa tin cont d ele,sper din suflet s ma ajute s ies din situatia critica in care sunt....:hugall:....
Si eu sper la fel ca dvs.
Dar vedeti ca aveti dreptul de a va angaja mai multi avocati.
Si in astfel de cazuri eu as cere si cheltuieli de judecata.
Pt ca treaba tide sa fie prea exagerata.

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de mare risc mitica12 mitica12 buna...am aproape 30 de ani si sunt invinuit intr`un proces de trafic de droguri de mare risc,respectiv \"canabis\".mi s-a spus ca sunt impotriva mea doua ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere cris_deo cris_deo Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)