avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate Posidonia

Activitate Posidonia

Răspuns la discuția Cum e corect?
Legea cumulului de functii a fost abrogata de Legea 53/2003 Codul Muncii, care nu prevede, dar nici nu interzice expres, 2 CIM-uri la aceuasi unitate. Nu stiu alt act normativ care sa reglementeze ocuparea de 2 functii cu timp integral la o institutie.
Ar fi ideal daca cineva s-ar putea pronunta pentru fiecare din intrebarile mele.
din pacate, pana acum, nimeni nu m-a putut lamuri.
In ceea ce priveste discutia cu seful meu direct este foarte greu: sunt subordonata sefului HR si sefului de Administrativ, care se afla in alta localitatea unde e sediul central, dar si ordonatorului locatiei unde functionez.Din pacate nimanui nu-i pasa.
E criza si trebuie sa muncim. In acest context am nevoie de experienta unor profesionisti.
Discuție Cum e corect?
Sunt inspector HR la o autoritate nationala.Am primit o Decizie prin care primesc integral atributiile unui post ramas vacant la Administrativ, care implica si gestiune.
In decizie nu se face referire la salariu, la o perioda de instruire, ci doar ca o mi se completeaza fisa post cu noile atributii. Mi s-a spus ca fiind economist trebuie sa stiu orice, inclusiv achizitii publice.

Intrebari:
- In ce situatie ma aflu ca salariat dpdv al Codului Muncii, respectiv ce articol reglementeaza situatia in care ma aflu ?
-Se poate modifica fisa de post cu atributii ce nu anici o legatura cu atributiile postului pe care sunt incadrata, respectiv inspector de resurse umane? Ce cod COR va fi trecut in noua fisa?
-Se porneste de la premisa ca, pentru a indeplinii corect ambele functii trebuie sa stau peste program fara nici o salarizare suplimentara?
-Atributiile nou primite sunt considerate principale sau secundare? Institutia le considera principale si, nu numai ca nu imi da nici un fel de plata suplimentara , dar imi ia si lunar 10% din salariul de baza garantie gestionara.

Astept comentariile dvs. cu interes

-