Buna ziua !
Saptamina trecuta am fost victima unui accident rutier in satul Negrulesti linga Horezu.La momentul respectiv ni s-au luat declaratii ,autorul accidentului a recunoscut ca este vinovat ,,ni s-au luat probe de singe ,si a ramas ca politia sa definitiveze ancheta .in masina vinovatului era o nepoata a lui ,,sotia ,,iar soferul a facut in asa fel ca fetita sa nu ajunga la spital ,,ptr ingrijiri medicale in ideea de a scapa de ,,victime ,,.Nici eu nu am avut atunci pe moment,, vizibil,, prea multe,, decit julituri pe ambele maini, de la volan,,,Cind am ajuns la spital ptr probe de sange ,,incepuse sa ma doara spatele ,,dar nimeni nu ma mai auzea ,,(chiar mi s-a parut suspect).In declaratia care mi s-a luat ,,am fost intrebat daca emit pretentii (pe moment m-am abtinut ptr ca nu stiam cum vor evolua lucrurile ),mi s-a adus la cunostinta ca pot emite pretentii in termen de 60 de zile de la producerea evenimentului .Am incercat sa vorbesc cu cel care a produs accidentul ptr a gasi o rezolvare a situatiei care s-a creat dar nu am reusit sa cadem la o intelegere ,de dapt voiam sa rezolm problema masinii care era avariata si trebuia sa o duc acasa (eu sunt din barlad ,deci cam 500 de km )si a altor cheltuieli care vor decurge din acest eveniment .Am contactat o firma de tractari care m-a ajutat sa ajung cu masina la Barlad si le-am platit cind am ajuns 2000 de lei .In ziua urmatoare m-am simtit mai rau si am fost la urgente la spitalul din Barlad ,,unde am fost sfatuit sa-mi fac mai multe analize ptr a descoperi daca nu cumva am leziuni interne ,,oase fracturate ,,Radiografiile au aratat ca nu as avea fracturi ale oaselor ,,dar aveam o durere in dreapta spate care nu imi dadea voie sa respir bine si o durere de cap (mentionez ca la producerea accidentului parbrizul a fost spart de capul meu ).Mi s-a recomandat internarea la neuorologie ,,dar acolo mi s-a specificat ca ma va costa 300 de lei pe zi ,,(pe care ii voi plati ,,fara casa de asigurari ,,sau altceva )fapt care m-a speriat ,,deoarece nu aveam bani ptr asa ceva,,de aceea am optat ptr un tratament acasa . Am primit tot atunci o recomandare sa fac un tomograf ,,motiv ptr care a trebuit sa ma deplasez la Vaslui unde m-a costat 200 si interpretarea acestuia la medic .As vrea daca se poate sa imi dati un sfat cum sa procedez mai departe ,,deoarece se pare ca voi avea parte de niste cheltuieli pe care sa vad cum sa le recuperez .Cu respect Cristian Zanoschi.