avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate Misaki2010

Activitate Misaki2010

La ce ma mai gandeam eu... sa inregistrez o convorbire electronica intre acea doamna si tatal meu, in care ea recunoaste ca inca nu a platit la banca, sau in care zice ca v-a plati (ce e drept pare santaj) dar daca tot a luat bani impreuna cu tatal meu de la banca si au decis sa plateasca impreuna fiecare cat a luat trebuia sa se tina de cuvant. tatal meu nu isi poate permite sa plateasca 2 banci de odata, eu inca sunt la liceu si nu lucrez deci nu am de unde sa il ajut, mama nu am, iar fratele meu e mai mic, nici el nu are cum sa ma ajute. Doamna aceea are mai multi copii care fiecare lucreaza, nu inteleg de ce nu plateste datoria.
multumesc mult pentru raspunsul acordat, o sa vorbesc cu tatal meu si o sa revin cu informatii. o zi buna
Tatăl meu a împrumutat cu ajutorul unei colege de la lucru nişte bani din 2 bănci, au decis împreună să împărţească banii şi să plătească fiecare câte o bancă. Chestia e că tatăl meu a plătit fiecare rată lunară la bancă până în ziua de azi. Dar colega lui deloc. Azi a venit o somaţie de plată de la TopFactoring, e o firmă pentru recuperarea debitelor, cred... Ce mă deranjează pe mine este că din câte ştiu aceea femeie nu cred că apare pe contractele de împrumut. Are o datorie de peste 2.700 lei iar de fiecare dată când tatăl meu încearcă să vorbească cu ea, aceasta zice să va păti. E posibil să facem această persoană să îşi plătească datoriile în vreun fel? Multumesc pentru informaţii şi pentru timpul acordat.