La ce ma mai gandeam eu... sa inregistrez o convorbire electronica intre acea doamna si tatal meu, in care ea recunoaste ca inca nu a platit la banca, sau in care zice ca v-a plati (ce e drept pare santaj) dar daca tot a luat bani impreuna cu tatal meu de la banca si au decis sa plateasca impreuna fiecare cat a luat trebuia sa se tina de cuvant. tatal meu nu isi poate permite sa plateasca 2 banci de odata, eu inca sunt la liceu si nu lucrez deci nu am de unde sa il ajut, mama nu am, iar fratele meu e mai mic, nici el nu are cum sa ma ajute. Doamna aceea are mai multi copii care fiecare lucreaza, nu inteleg de ce nu plateste datoria.
Tatăl meu a împrumutat cu ajutorul unei colege de la lucru nişte bani din 2 bănci, au decis împreună să împărţească banii şi să plătească fiecare câte o bancă. Chestia e că tatăl meu a plătit fiecare rată lunară la bancă până în ziua de azi. Dar colega lui deloc. Azi a venit o somaţie de plată de la TopFactoring, e o firmă pentru recuperarea debitelor, cred... Ce mă deranjează pe mine este că din câte ştiu aceea femeie nu cred că apare pe contractele de împrumut. Are o datorie de peste 2.700 lei iar de fiecare dată când tatăl meu încearcă să vorbească cu ea, aceasta zice să va păti. E posibil să facem această persoană să îşi plătească datoriile în vreun fel? Multumesc pentru informaţii şi pentru timpul acordat.