avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate softus

Activitate softus

problema este ca am discutat cu acel ingenios inspector de daune si i-am explicat acest lucru (ca-mi calculeaza eronat valoarea masinii) si mi-a dat de inteles ca pot sa fac ce vreau,ca pe el nu-l intereseaza.I-am explicat ca stiu norma CSA si cunosc modul de calcul.
eu as dori daca cineva de pe acest forum imi poate calcula valoarea masinii in functie de datele ei(postate in postul initial)
stima.
buna seara.cer si eu ajutorul dumneavoastra in legatura cu modul de calcul al valorii auto dupa accident conf ord 20/2008 CSA.poate nu am inteles bine eu aceasta norma.pe scurs:
masina: renault scenic 1.6 16 v expresion 18.06.2002(prima punere in circulatie)deci 7ani si 4 luni vechime. nr km in bord la data accident 98358.masina inainte de accident in stare de intretinere foarte buna.
problema este ca cei de la asigurari(astra asig) imi incadreaza masina la stare medie si nu vor sa scada din coeficientul de uzura valoarea km neparcursi(media 15000km/an).
cum trebuie sa procedez???

pot actiona firma de asigurari in judecata pentru calculul corect si de abuz in serviciu al inspectorului de daune?