avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Activitate yo_alex_91

Activitate yo_alex_91

Am fost depistat pe data de 14.12.2012 conducand pe drumurile publice auto cu alcoolemie peste 0.8. In temeiul art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 R cu aplic. art. 320 ind. 1 C.p.p, am fost condamdat la 9 luni inchisoare cu suspendare.cu 2 ani si 9 luni incercare, solutionare a dosarului pe data de 08.05.
Astazi am primit o scrisoare acasa, in care sunt informat ca in baza sentintei penalee nr 898..ramasa def. si irevoc. mi-a fost anulat dreptul de conducere , INCEPAND CU DATA DE 23.08.2013. Intrebarea mea este de ce de pe data de 23.08? Si dupa cat timp voi putea da din nou de permis?
Unde trebuie sa platesc cheluieli de judecata(care implica si partea avocatului), in cat timp de la data solutionarii dosarului si ce se intampla daca nu platesc ?
(In temeiul art.191 al. 1 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de *** de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de catre stat in care se include şi onorariu apărător oficiu.)
Inca o intrebare: Permisul v-a fi trimis prin posta acasa? Eu am adresa de Tecuci si vroiam sa stiu daca permisul il pot ridica din Tecuci, sau trebuie sa merg la Galati. Multumesc !
Multumesc ! Am vrut sa obtin perioada de reducere la 30 de zile si mi s-a spus ca nu este posibil, deoarece sunt incepator. Trebuia sa am cel putin un an de cand aveam dreptul de a conduce pentru a da acel examen de reducere a perioadei. Mai am 2 saptamani de asteptat, apoi mi se v-a restitui. Din pacate trebuie sa merg la sectia de politie in care sunt inregistrat adica in galati, desi eu sunt mutat in bacau
Buna seara ! Am permisul suspendat pentru 90 de zile din cauza ca am fost prins sub influienta bauturilor alcoolice. Mentionez ca nu am facut accident si sunt incepator. Trebuie sa dau acel examen ???