avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate KARINEL

Activitate KARINEL

Răspuns la discuția A DOUA SANSA?
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI SI INCURAJARI....TREBUIE SA MA MOBILIZEZ SI SA POT. E mult, dar sa sper sa reusesc in al Xll-lea ceas.
Răspuns la discuția A DOUA SANSA?
Mit sau nu... fosti colegi mi-au recunoscut ajutorul dat de influente si
stimulari... de aceea imi spun ca poate in Bucuresti situatia ar putea fi
mai obiectiva...dar in afara de viza flotant sau B.I. ce mi-ar mai trebui? Un avocat, doi, cu semnaturi... asa era odata, poate ca nu am avut rabdare sa citesc toate mesajele din forum...oricum sunt foarte
imprastiata acum. Trebuie sa ma adun, dar am senzatia ca nu stiu de
unde sa incep. Cunostinte care sunt deja avocati, se eschiveaza de parca le-as lua painea de la gura, deja parca sunt o persoana ce trebuie ocolita... desi nu intreb decat lucruri simple, cred eu.
Răspuns la discuția A DOUA SANSA?
In fapt despre examenul in avocatura este vorba...abia acum am vazut... confuzia, problema se pune... ca in provincie...nu te poti apropia iar pentru Bucuresti sunt de indeplinit conditii ca:buletin de Bucuresti, flotant plus sa ai un maestru...?La magistratura nici nu ma pot gandi insa... pentru avocati pana la urma care ar fi pasii???
Discuție A DOUA SANSA?
Sunt disperata... am luat licenta acum doi ani si atat... pauza sentimentala... esuata pana acum. Acum ma dau cu capul de toti peretii incercand sa o iau de la capat... doresc sa merg mai departe cu gandul la avocatura. Dar imi este atat de greu... simt ca sunt o afoana, nu mai stiu nimic din ce stiam. Sigur o sa spuneti... destule, mai ales critica... imi asum totul. Am 37 de ani si nu stiu care sunt pasii de urmat pentru a-mi incerca sansele la admiterea in magistratura in Bucuresti, pentru ca in provincie... casta nici cu bani nu poti sa o spargi. Timpul e f.scurt stiu si acest lucru dar cred ca pot cu ceva curaj si invatat. De unde sa incep?
multumesc!