avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate alexdanny76

Activitate alexdanny76

va multumesc de informatie dar as dorii sa stiu cum se procedeaza cu cazierul si celelalte acte de la judecatorie ce trebuie luate :tin sa va anunt ca eu nu am primit nimic de la judecatorie vreo foaie ceva
Răspuns la discuția anulare sau suspendare permis??!!
nu vreau sa te sperii pe tine sau e prietenul tau dar ceea ce i sa intamplat este infractiune si anulare de permis(iti spun ca am trecut prin asta dar nu cu atat alcool dar tot alcool era nu mai conteaza)iti spun cam prin ce va trece:ii va venii citatie pentru a merge la procuratura si atunci va afla si alcoolul din sange care va fii aproape dublu daca nu dublu decat cel din aerul expirat apoi va urma procesul care va dura vreo 2 luni lejer numai sa nu intre justitia in concedii de sarbatori apoi va primii un an cu suspendare daca nu a avut alte abaterisi de cand primeste sentinta de atunci se considera anul de stat pe dreapta cam cu atat pot sa te ajut
sant nou pe acest forum si as dorii si eu niste sfaturi sau ce pasi trebuie sa urmez:mi sa anulat permisul pt cond sub influenta alcolului mai am doua saptamani pana mi se incheie anul cu suspendare ce mi-a fost dat pt ceea ceea am facut si as dorii sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce am nevoie ca sa pot sa merg sa dau din nou de permis.va multumesc