roxanel a scris:
in cazul dvs, intrucat domiciliati in alt stat, puteti imputernici un avocat ( fiecare ) pentru a va reprezenta in instanta din romania .
nu este nevoie sa va prezentati la termene , avocatii dvs reprezentandu-va .
in procura tb sa mentionati numele complet al avocatilor alesi . procura se poate face si la consulat sau la notariat .
va trebui sa fie tradusa in tara . Poate e o intrebare stupida,nu cunosc legile de la noi in sensul asta,dar nu putem doar divorta fara sa cerem si custodia copiilor?Deci,doar divortul,si mai tirziu ,la anul de exemplu sa deschidem procesul pentru incredintarea copiilor?E destul de greu sa duc copii amidoi acum in RO!
in ceea ce priveste minorii, acestia trebuie sa se prezinte la un termen de judecata , in vederea audierii lor de catre instanta .
luati legatura cu un avocat pentru mai multe lamuriri .
Scuze,am facut o prostie cind am scris acum,dar ma repet din nou,si ,scuze ca am intrat peste mesaj,putem doar divorta acum,prin avocati in RO,si sa deschid procesul pentru incredintarea copiilor mai tirziu,la anul,pentru ca e dificil sa merg in tara deocamdata.In fond suntem intelesi in privinta copiilor,nu avem divergente in sensul asta,vreau doar sa divortam deocamdata.poate e o intrebare stupida,sunt in necunostiinta de cauza in domeniul asta,dar,se poate?