avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters107751

Activitate ContSters107751

Discuție Norma europeana
Buna ziua
Ma intereseaza daca exista o norma europeana care reglementeaza continutul de THC in produsele derivate din canabis sativa- ulei,faina,seminte de canepa,etc,pentru ca aceste produse sa se poata comercializa in Romania.
Va multumesc.
Răspuns la discuția handicap
Buna ziua,
M-am referit la perioada de timp daca se aduna la stagiul de cotizare,nu la aspectul financiar. Concret, am nevoie de cateva luni in care nu am lucrat dar am avut certificat de handicap.Dupa aceea m-am angajat si lucrez si in prezent. Deci din august 2006 cand am avut certificat de handicap fara sa lucrez si pana in iunie 2007 cand m-am angajat se ia in calcul ca si vechime ?Mentionez ca din iunie 2007 si pana in prezent lucrez cu CM, norma intreaga si am certificat de handicap accentuat.
Multumesc
Discuție handicap
Buna seara
Perioada cand cineva a primit indemnizatie de handicap se considera vechime in munca? Se ia in calcul la stabilirea pensiei de invaliditate sau pentru limita de varsta?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pentru a iesi la pensie. ( nascut la 13.12.1956, a avut luxatie congenitala de sold,in 2006 a aflat ca poate fi asimilat in gradul II de handicap cu coxartroza post luxatie congenitala sold,,deci din august 2006 are certificat de handicap accentuat, are 8-9 ani vechime in munca,in prezent lucreaza dar are complicatii de la boala,respectiv scolioza cu spondiloza.)
Multumesc.