avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana Nistor

Activitate Loredana Nistor

Am contract de munca incheiat cu firma de recrutare si nu cu cea la care lucrez. Este un contract de munca temporar. Eu nu vroiam sa demisionez, dar daca ei nu ma mai vor....nu am ce face.:D
Buna seara
Am si eu o intrebare si nu stiu cu cine sa ma consult. E in legatura cu dr. muncii...eu am un contract temporar pana in data de 3 decembrie si as vrea sa stiu daca ma pot da afara in tot acest timp: nu am lipsit de la servici, nu am incalcat regulamentul...eu am fost angajata ca si trad pe sp, si poate singurul motiv ar fi faptul ca nu vb engleza....si probabil acum s-au trezit ca ii deranjeaza acest lucru. Tin sa mentionez ca la interviu nu s-a precizat nimic de lb engleza...si am mai lucrat deja pe un proiect care a presupus engl si sp. Azi am auzit o discutie si cred ca vor sa ma concedieze. se poate d.p.d.v. legal?
Multumesc.
Buna seara,
Imi poti spune te rog in cat timp ti-au iesit actele pentru varianta numarul 3.:DTrebuie sa depui si aici bilant sau e suficient ce declari la inceput. Banuiesc ca venitul estimat de 1000 lei este pe luna:">. Eu chiar nu am experienta la asa ceva si cu legile din ziua de azi sunt complet derutata...nu stiu care e varianta optima.
Va multumesc mult pentru raspuns, acum e mult mai clar.
Buna ziua
Problema mea este urmatoarea: bunicii sotului au un teren de 500m pe care au construita o casa, iar langa casa dansilor am vrea sa construim si noi. Din cauza ca terenul nu e foarte mare nu putem face dezlipire si implicit contract de vanzare-cumparare pentru ca nu am mai primi autorizatie de constructie. Un domn ne-a recomandat sa le cerem bunicilor sa faca un act la notar prin care accepta sa ne dea pamantul ca sa construim pe el, noi sa scoatem autorizatia de constr. pe noi, iar dupa un timp bunicii sa ne vanda terenul. O doamna notar a spus ca asa ceva nu e posibil, sau ca actul se poate face urmand sa platim 15-20 milioane, dar riscam sa nu primim autorizatia de la Primarie pe numele nostru.
Acum nu stiu ce sa mai cred, ce-i de facut?