avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi deminsa inainte de incheierea contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi deminsa inainte de incheierea contractului temporar?

Buna seara
Am si eu o intrebare si nu stiu cu cine sa ma consult. E in legatura cu dr. muncii...eu am un contract temporar pana in data de 3 decembrie si as vrea sa stiu daca ma pot da afara in tot acest timp: nu am lipsit de la servici, nu am incalcat regulamentul...eu am fost angajata ca si trad pe sp, si poate singurul motiv ar fi faptul ca nu vb engleza....si probabil acum s-au trezit ca ii deranjeaza acest lucru. Tin sa mentionez ca la interviu nu s-a precizat nimic de lb engleza...si am mai lucrat deja pe un proiect care a presupus engl si sp. Azi am auzit o discutie si cred ca vor sa ma concedieze. se poate d.p.d.v. legal?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Loredana Nistor , Traducator autorizat 22:09, 12 Noiembrie 2009
Nu cumva confundati contractul pe durata determinata cu munca prin agent de munca temporara? Cu cine ati incheiat contractul, direct cu institutia la care lucrati sau cu un angajator de munca temporara?
Aveti CIM incheiat pe perioada determinata,adica pana la 03.12.2009 data la care se poate desface contractul individual de munca,sau se poate prelungi.

Daca considerati necesar,dvs. puteti demisiona oricand.
Am contract de munca incheiat cu firma de recrutare si nu cu cea la care lucrez. Este un contract de munca temporar. Eu nu vroiam sa demisionez, dar daca ei nu ma mai vor....nu am ce face.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie contract de munca uk Valias Valias Buna ziua, In urma unor interviuri reprezentantii unui hotel din UK i-au propus prietenului meu un post la acel hotel. Agentia de recrutare care a ... (vezi toată discuția)
Angajare prin intermediul agentiei de recrutare AliceS AliceS Buna seara, Care este procedura prin care se angajeaza o persoana prin intermediul unei agentii de recrutare? Ce fel de contracte se incheie intre angajat ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca pe perioada determinata inainte de termen mm12 mm12 Buna ziua! Lucrez la o companie multinationala, insa contractul nu il am direct cu ei, ci este facut printr-o agentie de recrutare personal (practic in ... (vezi toată discuția)