avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate arpadtoth

Activitate arpadtoth

Discuție Rate facultate.
Pe scurt!

M-am inscris la Master anul trecut! Am platit 350 Euro la cursul zile in 2 rate!
Anul acesta urmand sau urmeaza sa fac anul 2! am fost acuma cateva saptamani sa vad cat este rata si era afisat pe vizier 175Euro la cursul BNR si trebuia platit pana in 14 octombrie!

Ma duc ieri sa platesc si surpriza la casierie trebuia sa platesc 7.500.000 lei ROL!

175 euro cat era afisat acuma 2 sau 3 saptamani inseamna vreo ~6.400.000 lei!! Deci or trecut de la taxare din euro in taxare in lei! S-a modificat si lista de taxe pe vizier!

Pot sa mareasca taxa cat vor si cand vor?? asta e intrebarea!
in inca una!
In primul an am vazut cat este taxa in anul 2 pot s-o faca cat vor?????? pentru ca omul oricum o plateste altfel pierde banii de pe primul an?

Multumesc!
Interesant! dar...
am sunat la o firma care face asa ceva, de fapt la mai multe firme, si am explicat ce vreau si toti au zis nici o problema. Veniti la sediu sa discutam in detaliu! Costa in jur de 1.700 euro si se ocupa ei de tot!

Deci stie cineva sigur: se poate, nu se poate legal asa ceva?
Nu stiu ce implicatii are dar e plin ziarul de taloaneunde scrie clart pentru recarosare! Pentru ce s-ar vinde acele taloane daca nu pentru asa ceva?

THX!
Scuze! eu am postat dar nu am fost logat!

mi-am facut cont ca sa stiti cine va intreaba! :)

multumesc!