avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recarosare, daca am talon pot sa inscriu o masina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recarosare, daca am talon pot sa inscriu o masina?

Salutare,
E primul meu post sper sa fie pus unde trebe!

Daca as avea talon as putea sa-mi aduc o masina de dincolo si s-o recarosez sa o pot inscrie?

Mi-a zis cineva ca as putea sa fac asta!

Un prieten de-al meu si-a luat un BMW din '91 un 524 Diesel cu 250 Euro, si fata de dacia mea din '96 e superba masina!

Mi-a zis ca gasit un talon pentru masina la 800 Euro si ca ar putea s-o inscrie! El nu vrea s-o mai inscrie pentru ca ii plateste cineva legal toate darile acolo. Ce parere aveti as putea sa-mi caut si eu un talon pentru o masina dupa care sa dau un raid prin .de pentru o masina?? Am s-o pot inscrie in felul asta, s-o recarosez?

THX!
Cel mai recent răspuns: dan ss , utilizator 23:50, 27 Decembrie 2006
Scuze! eu am postat dar nu am fost logat!

mi-am facut cont ca sa stiti cine va intreaba! :)

multumesc!
Vorbeste cu un politist, astia stiu toate smecheriile in domeniu.Oricum nu suna prea O.K., are implicatii penale
Nu stiu ce implicatii are dar e plin ziarul de taloaneunde scrie clart pentru recarosare! Pentru ce s-ar vinde acele taloane daca nu pentru asa ceva?

THX!
Nu te juca. Acum nu se mai poate pentru ca trebuie sa predai pansoanele cu seriile de la caroseria veche. Pana la urma e un fals si intri in alte belele. Cum nu poti preda pansoanele, nu poti recarosa masina si dai bani in vant si pe acte si pe masina.
Interesant! dar...
am sunat la o firma care face asa ceva, de fapt la mai multe firme, si am explicat ce vreau si toti au zis nici o problema. Veniti la sediu sa discutam in detaliu! Costa in jur de 1.700 euro si se ocupa ei de tot!

Deci stie cineva sigur: se poate, nu se poate legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Nelamuriri radiere es , inmatriculare in ro Zanetti Zanetti Buna ziua. Am un Ford Mondeo cumparat din Spania si care a fost radiat... insa pe talonul masinii nu scrie nimic cum ca ar fi anulat pt export UE sau ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism din austria raulaveritei raulaveritei Buna, In speranta ca aveti cunostinte despre o speta similara, va rog ajutati-ma. Acum vreo doua saptamani, am cumparat de la un tip din Cluj, o masina ( ... (vezi toată discuția)
Buna seara- am cumparat auto fara contract aleandruStoian aleandruStoian Buna seara sambata am cumparat un autoturism de la o persoana dar acesta nu a facut contract de vanzare cumparare pe motiv ca e tarziu nu mai avem unde sa ... (vezi toată discuția)