avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate B_Adina

Activitate B_Adina

Va multumesc mult pt raspuns.
Sunt destul de speriata si nedumerita pentru ca aceasta informatie nu a aparut in primul extras pe care l-am cerut; iar acum se pare ca exista o restanta din partea fostului proprietar care a vandut apartamentul proprietarului actual.....
In plus, in contractul de vanzare cumparare intre fostul proprietar si actualul proprietar este clar specificat ca toate impozitele si taxele aferente sunt achitate la zi de vanzator - cf certificat rol fiscal nr........; in aceeasi masura se atesta ca datoriile la Asoc de prorietatari sunt achitate cf chitanta nr.......
Si in continuare, cf extrasului de CF de la momentul in care s-a facut tranzactia, reiese ca acest apartament nu este grevat de sarcini.........

Luand toate acestea in considerare, inca sper ca este vorba despre o greseala.....
Buna seara,

As dori sa stiu ce impact are asupra obtinerii unui credit, o sarcina pe extrasul de CF.
Tocmai am aflat ca exista o intretinere restanta pe apart pe care vreau sa il achiziotionez - desi la primul extras pe care l-am facut nu aparea nimic.

Multumesc,
Adina