Buna ziua. Stau de 21 de ani intr-un imobil cu contract de inchiriere. Anul viitor in februarie acesta expira. Din anumite motive personale batrana numai vrea sa prelungeasca contractul. Daca pana atunci nu gasesc ceva sa imi convina si fiind in perioada de iarna as avea dreptul la o anumita perioada de timp de prelungire a sederii in imobil ?multumesc
Am un credit de nevoi personale in euro,cateva luni nu am putut achita ratele aferente iar cand am vrut sa incep achitarea ratele de la ghiseul bancii mi s-a spus ca nu mai am cont la ei ca au vandut dosarul unei firme de recuperari,am sunat la nr de telefon dat si mi s-a spus sa platesc la alta banca in alt cont al lor ratele dar in lei,de ce,,,mi s-a raspuns ca asa au ei contul.Dupa prima luna cand am inceput sa platesc am inceput sa primesc telefoane de a achita toata suma,binenteles de la firma de recuperari,telefoane care suna de nu stiu cate ori pe zi cu persoane f needucate si impertinente si care iti cer informatii despre tine ca sa poata sa te recunoasca cica.De cate ori am cerut niste detalii nu au vrut sa mi le dea ci m-au trimis la banca iar acum mi-a venit hartie de executare.Chiar aceste firme de executare pot face orice in tara noastra si cu noi ????Firme care au sediul in alte tari,paradisuri fiscale si cu filiale la noi isi pot bate joc de noi???Ce putem face noi sa ne aparam????