avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Stau de 21 de ani intr-un imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Stau de 21 de ani intr-un imobil cu contract de inchiriere. ...

Buna ziua. Stau de 21 de ani intr-un imobil cu contract de inchiriere. Anul viitor in februarie acesta expira. Din anumite motive personale batrana numai vrea sa prelungeasca contractul. Daca pana atunci nu gasesc ceva sa imi convina si fiind in perioada de iarna as avea dreptul la o anumita perioada de timp de prelungire a sederii in imobil ?multumesc

Alte discuții în legătură

Evacuarea din chirie AdelinaRacz AdelinaRacz Buna ziua. Ma confrunt cu o problema foarte grava pentru mine. Sunt o mamă care își creste copii singura. In urma violenței in familie ,eu si copii avem un ... (vezi toată discuția)
Evacuare din imobil imposibila curiosu curiosu Buna ziua, Un prieten va cumpara un apartament, iar actualul proprietar a cerut un termen de eliberare de 6 luni, spunind ca, odata ce incaseasa banii isi ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa nationalizata crystyp crystyp Bunica mea a locuit peste 40 de ani intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. Dupa revolutie a reusit sa cumpere apartamentul respectiv. In momentul de ... (vezi toată discuția)