Rog sa imi raspundeti daca in timpul cat sunt la locul de munca beneficiez de scutirea platii parcarii autoturismului proprietate personala. Daca da - ce acte reglementeaza acest lucru. Daca nu - as putea face contract de inchiriere temporara pentru auto firmei la care lucrez?
Multumesc mult !
IRINA
cum se dezbate mostenirea dupa tatal meu in cazul urmator:
-- din prima casatorie a tatalui meu au rezultat doi copii, fosta sotie a decedat, acum copiii sunt majori
- din convietuirea cu mama mea au rezultat doi copii- acum majori (parintii nu au fost casatoriti legal )
- sunt diverse proprietati dintre care unele sunt pe numele mamei
- copiii din prima casatorie au dreptul la bunuri obtinute in a doua casatorie
multumesc!
astept raspuns
Cum pot renunta la o parte de mostenire ce ni se cuvine mie si fratilor mei provenita din succesiunea tatalui meu( de la parintii lui).Cand a fost facut actul tatal meu a acceptat succesiunea, dar neprimind actul nu a fost interesat de bunuri.
Noi am aflat de aceasta succesiune ulterior decesului tatalui nostru si nici eu ,nici fratii mei nu dorim aceste bunuri ( teren intravilan,teren extravilan si casa).Singurul act pe care il avem este actul de la notar in copie si detinem 1/6 din masa succesorala.
Poate fi donat acest teren?
Buna ziua.
Va intreb daca un copil a carui parinti sunt plecati in strainatate poate fi dat in plasament la bunica din partea tatalui care este vaduva si daca aceasta va primi indemnizatie lunara.
Multumesc!