avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Activitate irinafil

Activitate irinafil

Rog sa imi raspundeti daca in timpul cat sunt la locul de munca beneficiez de scutirea platii parcarii autoturismului proprietate personala. Daca da - ce acte reglementeaza acest lucru. Daca nu - as putea face contract de inchiriere temporara pentru auto firmei la care lucrez?
Multumesc mult !
IRINA
Discuție mostenire
cum se dezbate mostenirea dupa tatal meu in cazul urmator:
-- din prima casatorie a tatalui meu au rezultat doi copii, fosta sotie a decedat, acum copiii sunt majori
- din convietuirea cu mama mea au rezultat doi copii- acum majori (parintii nu au fost casatoriti legal )
- sunt diverse proprietati dintre care unele sunt pe numele mamei
- copiii din prima casatorie au dreptul la bunuri obtinute in a doua casatorie
multumesc!
astept raspuns
Răspuns la discuția succesiune
Cum pot renunta la o parte de mostenire ce ni se cuvine mie si fratilor mei provenita din succesiunea tatalui meu( de la parintii lui).Cand a fost facut actul tatal meu a acceptat succesiunea, dar neprimind actul nu a fost interesat de bunuri.
Noi am aflat de aceasta succesiune ulterior decesului tatalui nostru si nici eu ,nici fratii mei nu dorim aceste bunuri ( teren intravilan,teren extravilan si casa).Singurul act pe care il avem este actul de la notar in copie si detinem 1/6 din masa succesorala.
Poate fi donat acest teren?
Discuție succesiune
Succesiunea se accepta la data la care a decedat persoana sau la data depunerii cererii de succesiune la notar.
Buna ziua.
Va intreb daca un copil a carui parinti sunt plecati in strainatate poate fi dat in plasament la bunica din partea tatalui care este vaduva si daca aceasta va primi indemnizatie lunara.
Multumesc!